Paul & Suzy – ouders van Sara

“Onze dochter Sara gaat sinds haar 2e jaar naar Omnis Kindcentrum Franck van Borssele. Ze is eerst gestart bij juf Jolanda op de peutergroep en sinds mei 2022 zit ze in groep 1 van de basisschool. We vonden het voor haar persoonlijke ontwikkeling belangrijk dat ze naar de kinderopvang zou gaan. En we hadden zo’n leuk intakegesprek met de leerkrachten gehad. Vandaar dus onze keuze voor kinderopvang binnen de Franck van Borssele.

Bij de Franck van Borssele vormen het onderwijs en de kinderopvang samen het kindcentrum. Dankzij deze samenwerking zijn de kinderen erg betrokken bij elkaar. Ze leren spelenderwijs met elkaar om te gaan en groeien zo naar elkaar toe. Er is veel saamhorigheid tussen de kinderen, binnen alle groepen. En de juf werkt op de kinderopvang en staat op vrijdag voor de klas. Dit zorgt ervoor dat kinderen makkelijk  doorgroeien naar een volgende groep.

Op de Franck van Borssele wordt veel buiten les gegeven in de vorm van bewegend leren. Wij zijn hier heel blij mee, want Sara is graag buiten. Daarnaast doen ze ook tal van andere uitdagende activiteiten met de kinderen. De leerkrachten zijn leuk en ook erg sociaal. Wij vinden de Franck van Borssele een fijne locatie die onze dochter genoeg ruimte geeft om spelenderwijs op te groeien en te leren.”